Ajánlatkészítés és tervkészítés

Személyes konzultáció: megismerkedünk megrendelőnk elképzeléseivel, ízlésvilágával, stílusával, egyéni igényeivel. A megvalósítandó bútor, berendezés és megrendelői igény figyelembevételével kézi rajzot készítünk, maximum két verziót. Felár ellenében lakberendező partnerünk tervezőprogrammal (2D vagy 3D) látványtervet készít. A megrendelői igények és az árfekvés figyelembevételével kerül kiválasztásra az anyag, a szín és a kiegészítők.

Gyártás, kivitelezés, helyszíni beszerelés

A megrendelés a kivitelezői árajánlat megbízó által történő elfogadásával történik, melyben rögzítésre kerül az előre egyeztetett gyártási határidő. A végleges tervek, a kiválasztott anyagok alapján elkészítjük árajánlatunkat, mely tartalmazza a megrendelést követően a helyszíni felmérést, a gyártást és igény esetén a szállítást és a beszerelést.

Lakberendezés, belső építészet

Belsőépítészeti, lakberendezési tervezésben is tudunk segíteni, az építési rajzoktól kezdve, a villanyszerelési terveken át a kész falnézeti rajzokig. Óradíjas konzultáció keretein belül lehetőség van tanácsadásra, ahol a stílust, egységet megteremtve színeket, burkolatokat, bútorokat, kiegészítőket válogatunk össze.